Как да изберем дрехи за макси дами

Както ставах по-стара, научих адски много за това как да избирам дрехи, които най-добре подхождат на моята макси фигура. Когато сте по-голяма по размер, важно е да се чувствате удобно и в същото време да излъчвате стил и самочувствие. В тази блог публикация, искам да ви разкажа за моите лични открития и хитрости при избора на дрехи.

  1. Правилният крой: Първото, на което обръщам вни樂威壯 мание при избора на дрехи, е правилният крой. За макси фигури, аз предпочитам да избягвам прекалено стеснени дрехи, които могат да подчертаят нежелани области на тялото. Вместо това, избирам по-просторни и слабо структурирани модели, които прикриват недостатъците и същевременно са удобни за носене. Непременно ако искате да научите всичко за избирането на дрехи големи размери прочетете тук
  2. Предпочитайте прави линии: Линейният дизайн на дрехите може да има голямо значение за визуалния ефект върху фигурата. Затова предпочитам дрехи с прави, вертикални линии, които помагат за издължаване на силуета и придават по-стегнат вид на фигурата.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *